Pelastettu koira halusi pitää uutta omistajaa kädestä – ei suostunut irrottamaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat joutuvat yllättäin vaihtamaan omistajaansa tai muuttamaan koirille tarkoitettuihin eläinsuojiin mikäli niiden omistaja menehtyy. Eräs kultainennoutaja sai kuitenkin onneksi hyvin pian uuden rakastavan omistajan itselleen.

Tastefully Offensive -sivuston mukaan kultaisennoutajan omistaja oli menehtynyt, minkä vuoksi koira oli joutunut eläinsuojaan. Nyt videolla nähdään miten suloisesti juuri adoptoitu koira haluaa pitää uutta omistajaansa kädestä kiinni.

YouTube-videolla nähdään miten koira istuu auton etupenkillä lemmikin uuden omistajan ajaessa autoa. Kultainennoutaja osoittaa hellyyttä uudelle omistajalleen ihanalla tavalla halutessaan pitää tassuaan jatkuvasti omistajan kädessä kiinni.