Taitoluistelijoiden kuvio liian seksikäs olympialaisiin – joutuivat muuttamaan sitä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaiset taitoluistelijat Scott Moir ja Tessa Virtue voittivat taannoin kultaa Pyeongchangin talviolympialaisissa. Parin täytyi kuitenkin muuttaa suunnittelemaansa ohjelmaa kilpailuja varten.

Virtuen ja Moirin ohjelmaan kuului Independent-sivuston mukaan alkujaan nosto, jota pidettiin liian seksikkäänä lympiakilpailuja varten. Siinä Moir nosti Virtuen ylös, jolloin nainen laski jalkansa parinsa olkapäille. Liikkeen katsottiin viittaavan liikaa suuseksiin.

Rohkean liikkeen sensurointi ilmeisesti kannatti. Tessa Virtue ja Scott Moir voittivat Pyeongchangissa kultaa sekä joukkuekilpailussa että jäätanssissa. He ovat voittaneet kultaa myös jäätanssista Vancouverin olympialaisissa ja hopeaa jäätanssista sekä joukkuekilpailusta Sotsin olympialaisissa.