Halaile naisen kanssa seksin jälkeen – saat hänet jäämään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Läheisyys ja halaileminen lievittävät ihmisten stressiä ja auttavat heti oloa mikäli ihminen on alakuloinen. Nyt on huomattu, että läheisyys seksin jälkeen saa naiset kiintymään seksikumppaneihinsa ja pitämään seksiä parempana.

Syleilyllä on niin paljon positiivisia vaikutuksia ihmisiin, että ihmisten tulisi päivittäin huolehtia siitä, että he halailevat rakkaitaan riittävän määrän ajallisesti. Nyt Men’s Health -sivusto kertoo Kanadassa tehdystä kyselystä, jossa huomattiin, että naiset palaavat saman seksikumppanin luokse todennäköisemmin jos mies on syleillyt häntä seksin jälkeen.

Kyselyn avulla saatiin myös selville, että seksin jälkeinen läheisyys oli naisille yhtä tärkeää kuin esileikki. Mikäli mies haluaa yhden illan romanssista kestävän parisuhteen, hänen mahdollisuutensa paranevat naisen silmissä räjähdysmäisesti jos hän hellii naista yhteisen yön päätteeksi noin kymmenen minuutin ajan.