Brittilehti paljasti: Saara Aalto lähtee jättikiertueelle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisujen Suomen edustajaksi valittu Saara Aalto ei jää lepäämään laakereilleen Euroviisujen jälkeen, sillä taannoinen Britannian X Factor -kilpailun kakkonen lähtee massiiviselle kiertueelle ysäribändi Stepsin kanssa.

Steps niitti vuosituhannen vaihteessa Britanniassa suurta menestystä ja yhtyeen albumeita myytiin yli 15 miljoonaa kappaletta. Suomessakin jonkin verran suosiota niittänyt yhtye lähtee toukokuussa kiertueelle, jonka lämmittelyesiintyjäksi Saara Aalto on nyt The Sun -lehden mukaan kiinnitetty. Keikkapaikat eivät ole pieniä klubeja, vaan jättikiertue esiintyy stadioneilla. Ticketmasterin mukaan kiertue käsittää peräti 37 konserttia, joista toistaiseksi ainakin neljä on Lontoossa.

– Lähteminen kiertueelle Stepsin kanssa tulee olemaan hauskaa. Kiertue alkaa heti Euroviisujen jälkeen, joten olen seitsemännessä taivaassa esiinnyttyäni miljoonille ihmisille. Se on ensimmäinen tilaisuus kuulla uutta musiikkiani, Saara Aalto kertoi lehdelle.