Kardashian aikoo jäädyttää munasolujaan: ”Jos haluan vauvan 50-vuotiaana”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias realitytähti Kourtney Kardashian on seurustellut 24-vuotiaan poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa jo yli vuoden ajan. Kourtneyn huhuttiin jo odottavan nuorelle poikaystävälleen lasta, mutta huhut osoittautuivat kuitenkin myöhemmin perättömiksi.

14 vuoden ikäerosta huolimatta pariskunnan rakkauselämä näyttäisi kukoistavan ja suhde vakavoituvan päivä päivältä. Nyt Kourtney Kardashian on alkanut jo vakavasti miettimään sitä kannattaisiko hänen jäädyttää omia munasolujaan siltä varalta, että kymmenen vuoden kuluttua hän haluaisikin vielä uuden rakkaansa kanssa lapsen.

Kim Kardashian ihmetteli minkä vuoksi nainen haluaisi edes yrittää lasta noin 50-vuotiaana, mutta tähän Kourtney Kardashian vastasi, että Janet Jacksonkin onnistui siinä. Myöhemmin siskokset kuitenkin ymmärsivät, että Kourtney on huolissaan siitä, että hänen nuori poikaystävänsä saattaisi mahdollisesti tulevaisuudessa haluta omia lapsia. Kourtneylla on ennestään kolme lasta Scott Disickin kanssa.