Lisätty todellisuus tekee The Ringistä vieläkin pelottavamman

Digi Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ohjelmistokehittelijä Abhishek Singh on tuonut The Ring -elokuvan painajaismaisen kohtauksen lähemmäs todellisuutta. Onneksi tässä tapauksessa kuitenkin vain virtuaalilaiseilla tai älypuhelimen näytön kautta katseltuna.

Singh käytti Applen ARKit-kehitysalustaa luodakseen lisätyn todellisuuden demon, jossa The Ringin kummitus kiipeää ulos televisioruudusta. Kummitus ei ainoastaan ryömi ulos ruudulta, vaan lähtee seuraamaan Singhiä hänen asunnossaan.

Lisätty todellisuus tarjoaakin uusia mahdollisuuksia esimerkiksi virtuaalisia kauhukokemuksia kehitteleville tahoille. Abhishek Singhin lisäksi myös toinen kehittelijä Mike Woods, on julkaissut videon missä The Ringin kummitus on saatu ARKitin ansiosta ryömimään ulos televisioruudusta.