Uskotko silmiäsi? Elizabeth Hurleyn vartalo kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tänä vuonna 53 vuotta täyttävä englantilainen malli ja näyttelijä Elizabeth Hurley on säilynyt erinomaisesti ainakin ulkonäkönsä puolesta. Nyt nainen on julkaissut paljastavia bikinikuvia Instagramiin. Hän on myöntänyt, että naisen teini-ikäinen Damian-poika on ottanut valokuvat.

Omaa luomumaatilaansa 400 hehtaarin suuruisella tontillaan pitävä Elizabeth Hurley on ottanut lomaa farmarin tehtävistä. Nainen on matkustanut aurinkoiselle rannalle nauttimaan kesäisestä tunnelmasta. Samalla hän on poseerannut kameralle pelkissä bikineissä. Valokuvia on napsinut naisen 15-vuotias Damian-poika, RadarOnline uutisoi.

Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa ohella näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Gloucestershiressä asuva Hurley erosi taannoin Arun Nayar -nimisestä liikemiehestä, jonka kanssa Damian-poika on saatu.

Handstand @elizabethhurleybeach 😘😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Happy Valentine’s Day ❤️❤️❤️

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on