Paul Walkerin elämästä dokumentti – kuolemasta jo viisi vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fast & Furious -elokuvien tähti Paul Walker menehtyi vuonna 2013 vakavassa auto-onnettomuudessa. Näyttelijän viisivuotiskuolinpäivän kunniaksi julkaistaan Paul Walkerin elämästä kertova dokumentti. I Am Paul Walker -nimisen dokumentaarisen filmauksen ohjaa niin ikään nuorena kuolleen Heath Ledgerin elämästä dokumentin tehnyt Adrian Buitenhuis.

I Am Paul Walker -nimisessä dokumentissa paneudutaan 40-vuotiaana auto-onnettomuudessa kuolleen näyttelijän elämään. Dokumenttiin haastatellaan muun muassa Walkerin työkavereita ja läheisiä ihmisiä. Samassa yhteydessä esitellään miehen intohimoa maailman merien hyvinvointia kohtaan. Dokumentti käsittelee myös Paul Walkerin panostusta Haitin maanjäristyksen uhrien auttamisessa, Daily Mail uutisoi.

Kuolinkolari johtui siitä, kun Paul Walkerin ystävä Roger Rodas menetti auton hallinnan suuren ylinopeuden vuoksi ja he suistuivat tieltä. On väitetty, että Paul Walkerilla olisi ollut mahdollisuus pelastua palavasta autosta, mutta hän menehtyi turvavyön jäätyä jumiin. Paul Walkerin tytär Meadow on nyt 16-vuotias.