Poika kuuli saavansa kolmannen siskon – lohduton reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uuden perheenjäsenen odottaminen on jännittävää aikaa myös perheen vanhemmille sisaruksille. Varsinkin pienillä lapsilla ajatus uudesta vanhempien huomiota vievästä sisaruksesta ei aina tunnu hyvältä, minkä lisäksi pikkuiset voivat olla tarkkoja myös siitä onko uusi tulokas tyttö vai poika.

Nyt vanhemmat ovat kuvanneet videolle poikaansa ja kahta tytärtään paljastaessaan heille uuden tulokkaan sukupuolen. Lapset odottavat innoissaan saavansa luvan puraista kuppikakkua, jonka sisällön väri paljastaa tulevan sisaruksen sukupuolen.

Poika haukkaa leivonnaisesta ensimmäisenä palan, jolloin tytöt näkevät, että kuppikakun sisällön väri on vaaleanpunainen. Tytöt ovat pikkusiskosta innoissaan ja alkavat heti riemuitsemaan asiasta, mutta pojan reaktio on täysin päinvastainen. Poika alkaa itkemään lohduttomasti ollessaan hyvin pettynyt siihen, että hän ei saakaan pikkuveljeä.