381-kiloiseksi lihonut mies kuoli realitysarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairaalloisen ylipainoisista ihmisistä kertovan My 600 lb Life -realitysarjan yksi tähdistä on kuollut kesken kuvausten. Yhdysvaltalainen Robert Buchel painoi suurimmillaan peräti 381 kiloa, ja hänen elämäänsä seurattiin TLC-kanavan televisiosarjassa. Nyt hän menehtyi sydänkohtaukseen.

41-vuotias Buchel kertoi hieman ennen kuolemaansa Kathryn-kihlatulleen, ettei usko selviävänsä aamuun saakka. Dieetillä ja leikkauksissa ylipainonsa vuoksi ollut mies ei lopulta selvinnyt, sillä hän sai sydänkohtauksen kesken kuvausten. Kuollessaan miehen paino oli jo ehtinyt laskea huippulukemistaan.

Traaginen käänne realitysarjan kuvauksissa tapahtui jo 15. marraskuuta, mutta se vahvistettiin vasta nyt, kun kyseinen jakso tullaan esittämään pian televisiossa. Ennen kuolemaansa Robert Buchel oli sairaalahoidossa. Pariskunnan oli määrä mennä naimisiin ensi vuonna, Daily Mail kertoo.