Mies kylpee krokotiilinsa kanssa – tähän moni ei pystyisi

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin miehestä, joka otti krokotiilin lemmikkieläimekseen 20 vuotta sitten. Kolmen lapsen isä oli niin luottavainen krokotiiliinsa, että hän antoi jälkikasvunsakin temmeltää samassa puutarhassa kaksimetriseksi kasvaneen lemmikkikrokotiilin kanssa. Nyt eräs mies nähdään kylpemässä oman lemmikkimatelijansa kanssa.

Harvalla ihmisellä on lemmikkinä kotonaan kesy krokotiili. Videolla nähtävän miehen krokotiili on vielä niin pienikokoinen, että se mahtuu makoilemaan miehen vatsan päällä. Australiassa asuva mies on kuvannut videolle hänen hauskaa kylpyhetkeään krokotiilinsa kanssa.

YouTube-videolla nähdään miten mies lauleskelee leppoisasti kylvyssä pieni krokotiili vatsansa päällä. Mies on kertonut olevansa itsekin hieman huolestunut siitä, että Swampy-krokotiili päättäisikin napata hänen aroista paikoistaan kiinni, mutta onneksi krokotiili oli kuitenkin rauhassa miehen laulamisesta huolimatta.