Mitä ihmettä? Ana Braga tankkasi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä.

Nyt Ana Braga on loksauttanut leukoja huoltoasemalla tankkaamalla Mercedes-Benz -citymaasturinsa yläosattomissa. Hänellä oli nimittäin rintojensa peittona ainoastaan täysin läpikuultava harso. Nännit jäivät kuitenkin USA-tähtilippujen alle piiloon.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash