Emily Ratajkowskin yllätyshäät – vain kaksi ystävää todistamassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Nyt kaunotar yllätti menemällä naimisiin ilman, että moni edes tiesi Ratajkowskin seurustelevan.

Emily Ratajkowski julkaisi hänen omalla Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän halaa tuoretta aviomiestään juuri vihkimisen jälkeen. Mustavalkoisessa kuvassa sekä Ratajkowski että aviomies Sebastian Bear-McClard näyttävät hyvin onnellisilta yhdessä.

Daily Mail -sivuston mukaan pariskunta on tuntenut toisensa jo vuosien ajan saman ystäväporukan kautta. He alkoivat kaikessa hiljaisuudessa seurustelemaan, ja päättivät nyt mennä naimisiin vain parin ystävän ollessa mukana todistamassa tapahtumaa.

💍ny💍

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

💫

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on