Tanhupallo upeasti Putous-finaaliin – katso hervoton lomamatka-sketsi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Putous-viihdeohjelmassa ratkaistiin tänään kuluvan kauden Vuoden Sketsihahmo -kilpailun semifinaali, kun kolmesta parhaasta hahmosta valittiin kaksi kisailemaan koko kauden voitosta. Kauden ylivoimainen suosikki Tanhupallo selvisi odotetusti finaaliin saakka.

Tänään kilpailusta passitettiin kotiin Alina Tomnikovin Kikka Vaara -sketsihahmo. Tanhupallon haastajaksi finaaliin selvisi toinen lasten suosikkihahmo, Ernest Lawsonin esittämä Ansa Kynttilä, jonka ”Opettaja puhuu” -hokemasta on tullut kauden ylivoimaisesti suosituin Putous-hokema.

Tänään Tanhupallo oli lomatunnelmissa, sillä hän kertoi lähtevänsä mielikuvituslomalle yhdessä Karvamato-lemmikkinsä kanssa. Monien arvailujen jälkeen lomareissu suuntautui lopulta Pariisiin yhdessä Roope Salmisen kanssa.