Kim Kardashian suivaantui: ”Jos vielä yksikin väittää hiuksiani peruukiksi…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian on tunnettu näyttävästä vartalostaan ja naisen upeasta tyylistä. Kardashianin tyyli on mietitty aina todella huolellisesti päästä varpaisiin saakka eikä koko tyyli olekaan aina vain yhden ihmisen ansiota.

37-vuotias Kim Kardashian on hetki sitten värjännyt hänen valkoiset hiuksensa kirkkaan pinkiksi. Kardashianin siskokset ovat tunnetusti ahkeria peruukkien käyttäjiä, minkä vuoksi moni onkin luullut, että myös Kim Kardashianin hiusten muutos on peruukin ansiota.

Nyt Kim Kardashian julkaisi Snapchat-kanavallaan melko kärkkään videon, jossa hän oli hyvin turhautunut siihen, että hiuksia luullaan peruukiksi. Videolla nainen vetää omia hiuksiaan ja todistaa, että hän on värjännyt omat hiuksensa. Kim ihmettelee sitä miksi ihmisten on niin vaikeaa uskoa, että hän värjäisi hiuksiaan.

don’t mess with the wrong one bitch

A post shared by Kim Kardashian Snapchats 🍑 (@kimkardashiansnap) on