Vinkki: Näin saat silmänrajauksen kestämään paremmin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Meikkasipa sitten kissamaisia silmiä voimakkaine rajauksineen tai ohutviivaisempia kehyksiä silmien arkimeikkiin, saattaa nestemäinen rajauskynä ikään kuin haihtua ripsien tyvestä pois päivän aikana. Nyt on annettu yksinkertainen vinkki rajauksen parempaan kestoon.

Osa nestemäisistä silmienrajauskynistä pysyy tihkusateellakin täydellisenä. Mikäli meikkipussissa on hieman heikkolaatuisempi silmienrajaukseen tarkoitettu lineri, kannattaa avuksi ottaa tavallinen kajal-kynä. Kynällä voi piirtää ensin silmien rajauksen pohjan kevyesti, PureWow vinkkaa.

Nestemäinen rajaus kannattaa tehdä sen jälkeen kynällä piirretyn rajauksen päälle. Kajal antaa nestemäiselle rajaukselle pitävän pohjan, eikä rajaus sotkeennu tai haihdu yhtä helposti. Markkinoilla on myös vedenkestäviä rajauskyniä ja -geelejä, joita käyttämällä voi saada erinomaisesti luomella pysyvän rajauksen.