Kanye West esitti paparazzeille virtsaavansa – Kim Kardashian pidätteli nauruaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kim Kardashian ja hänen räppäri aviomiehensä Kanye West ovat yksi seuratuimmista pariskunnista. Paparazzit ovat aina hyvin tietoisia heidän liikkeistään ja tallentavat kaksikon jokaisen näyttäytymisen kameroillaan.

Nyt 37-vuotias Kim Kardashian ja 40-vuotias Kanye West kuvattiin Los Angelesissa sijaitsevassa varastorakennuksessa, jota pariskunta oli Daily Mail -sivuston mukaan käynyt katsomassa tulevia kuvauksia varten. Kun paparazzit alkoivat kuvaamaan Kim Kardashianin asua, Kanye West päätti taustalla varastaa vaimonsa valokeilan.

Kim Kardashian käveli kuvaajille ja esitteli asuaan ja uusia pinkkejä hiuksiaan, kunnes hän huomasi, että Kanye West pysähtyi hänen taakseen ja esitti kuvaajille virtsaavansa seinää vasten. Kanye oli päättänyt lisätä huumoria vaimonsa kuviin, ja onnistui saamaan ainakin Kim Kardashianin nauramaan.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News