Nainen, näin herätät miehen mielenkiinnon – flirttailun kolme perussääntöä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Nykyaikana ihmiset saattavat aloittaa keskustelun ventovieraan ihmisen kanssa treffisovelluksessa pelkästään muutaman lauseen ja valokuvan näkemisen perusteella. Sen sijaan he saattavat vältellä aitoa keskustelua kaikkien vieraiden ihmisten kanssa tosielämässä. Asian voi muuttaa.

Todellisuudessa kiinnostavan ihmisen tavattuaan kannattaa panostaa enemmän kuin päätyä vain ihailemaan henkilöä kaukaa. Toki mielenkiintoisen ihmisen puhelinnumeroa voi pyytää jatkokeskusteluiden toivossa, mutta vielä paremman vaikutuksen tekee se, että tarttuu härkää sarvista jo heti ensimmäisessä kohtaamisessa. Nyt annettaan vinkkejä naisille, kuinka he voivat herättää miesten mielenkiinnon flirttailun avulla.

1. Kehu miestä. Aloita keskustelu kehumalla kiinnostavan kaksilahkeisen silmälaseja, partaa, pipoa tai vaikkapa kravattia. Jos haluat saada positiivista huomiota, kannattaa se aloittaa keskustelemalla miehelle rohkeasti.

2. Vetoa hänen herrasmiemäsyyteensä. Miehillä on usein luonnostaan halu auttaa naisia ja tuntea olonsa hyödylliseksi. Kun nainen pyytää miestä esimerkiksi ojentamaan hänelle ylähyllyn tuotteen kaupassa, saattaa se poikia lämpimän keskustelun henkilöiden välille.

3. Aloita puhumaan säästä. Pieni jutustelu on aina paikallaan, jos haluaa herättää toisen ihmisen mielenkiinnon. Kannattaa kuitenkin lisätä aiheeseen syytä flirttailuun, mikäli mielii kontaktia peruspintaa syvemmältä. Kun huomaat komean miehen lähestyvän ja mikäli sinulle aukeaa mahdollisuus, sano hänelle silmää vinkaten: ”Onpa tänään komea sää”.

Lähde: YourTango