Jennifer Lawrence sai fanit pettymään – ei rakastunut Chris Prattiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vuonna 2016 ensi-iltansa saanut Passengers-elokuva herätti monien ihmisten mieleen kysymyksen, miksi elokuvan pääosassa olleet Jennifer Lawrence ja Chris Pratt eivät ole pariskunta tosielämässä? Pian parisuhdehuhut kahden näyttelijän välillä alkoivatkin jo elämään omaa elämäänsä.

Passengers-elokuvassa kaksikko esitti avaruudessa toisiinsa rakastuvaa pariskuntaa. Valkokankaalla moni todisti näyttelijäkaksikon välistä kemiaa ja useita seksikkäitä kohtauksia, mutta Jennfer Lawrence on kuitenkin nyt paljastanut, että suhdehuhut ovat olleet täysin naurettavia.

Jennifer Lawrence oli KISS FM UK -kanavan haastattelussa, jossa häneltä kysyttiin mikä huhu on ollut naisen mielestä kaikista älyttömin ja naurettavin. Tähän Jennifer Lawrence vastasi heti, että naurettavimpia ovat olleet hänestä liikkuneet suhdehuhut, joissa hänet on yhdistetty Brad Pittiin tai Chris Prattiin.