Kendall Jenner alastomana – julkaisi oman nakukuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on upea näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Nyt Kendall Jenner esitteli vartaloaan näyttävissä alastonkuvissa.

Alastonkuvat eivät ole sosiaalisessa mediassa enää harvinainen näky julkkiskaunottarien sivustoilla. Tällä kerralla 22-vuotias Kendall Jenner esitteli näyttävää mallivartaloaan tyylikkäissä mustavalkoisissa alastonkuvissa.

Julkkisvalokuvaaja Sasha Samsanova on kuvannut Jennerin alastomana kauniissa ympäristössä. Kuvissa neitokainen istuu kiviportailla ja pöydän päällä niin, että hän peittää poseerausasentonsa ja omien raajojensa avulla hänen rintansa ja haarovälinsä.

@sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

@sashasamsonova

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on