Kissankakka onkin suklaata – oksettavan näköinen herkku lastenkutsuille

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin kuvia erikoisesta täytekakusta, joka näytti ulkoa päin kissanhiekkalaatikolta. Yököttävän näköinen kakku oli kaikesta huolimatta herkullinen tarjottava juhlapöytään. Nyt videolla nähdään miten samalla idealla toteutettu naposteltava syntyy lastenkutsuille.

Shared-sivusto on jakanut reseptin, jonka avulla loihditaan herkullinen ja samalla ällöttävän näköinen kissanhiekkalaatikko. Aluksi sokerista, voista, suklaasta ja vaahtokarkeista luodaan ruskea kermakaramellimassa, josta pursotetaan eri kokoisia kissan jätöksiltä näyttäviä kasoja.

Kun pökäleet ovat kohmettuneet muovinen kissanheikkalaatikkoastia täytetään Rice Krispies -muroilla, jotka näyttävät kissanhiekalta. Sen jälkeen kermakaramellipökäleet asetellaan hiekan päälle ja näyttävä suklaaherkku on valmis.

Who wouldn't love some delicious Cat Poop Fudge? Super chocolatey, and it's sure to get people talking!Recipe: http://sha.red/6BW4k

Publié par Shared Food sur mercredi 21 février 2018