Samsung julkaisi koko seinän kokoisen kuvaruudun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Samsung julkisti tänään vuoden 2018 uuden televisiomallistonsa First Look -tapahtumassa New Yorkin pörssissä. Stara on paikan päällä seuraamassa tilaisuutta. Uusien televisioiden lisäksi mielenkiintoinen uutuus oli myös The Wall, joka on koko seinän kokoinen kuvaruutu.

Katso StaraTV:n videoraportti New Yorkista:The Wall ei ole sidottu perinteisiin kuvasuhteisiin, vaan sen voi muodostaa haluamansa kokoiseksi ja muotoiseksi esimerkiksi esittämään elävää kuvaa neliönä tai vaikkapa sohvan levyisenä suorakaiteena.

Esittelyssä oli myös koko seinän kokoinen versio, joka korvaa siten esimerkiksi tapetin. Laite muuttaa mediankäytön kotona, kun seinälle saadaan ohjelmoitua erilaisia haluttuja sisältöjä pelkän tapettimaisen taustan lisäksi.

Näytöllä olevan television ympärille voidaan nimittäin upottaa esimerkiksi perhekuvia. Markkinoille tuote on tulossa jo elokuussa 2018, ja ennen sitä The Wall -laitteesta saadaan myös tarkempia teknisiä lisätietoja.

Stara julkaisee lähiaikoina videoita lanseerauksesta.