Uusi nettihaaste saa avautumaan Twitterissä – näin ihmisiä on jätetty

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Televisiojuontaja Jimmy Fallon nostaa ohjelmassaan usein hauskoja puheenaiheita, joiden hän on huomannut nousevan ja aiheuttavan kohua Twitterissä. Tällä kerralla mies etsi tietoa siitä miten ihmisten parisuhteet ovat päättyneet.

Jimmy Fallon on huomannut Twitterissä leviävän #HowIGotDumped-tunnisteen ja päätti poimia televisio-ohjelmaansa parhaat ja surkuhupaisimmat tavat, joilla ihmiset ovat tulleet kumppaninsa jättämiksi. Parisuhteen päättäminen ei koskaan ole helppoa, mutta toista tulisi kuitenkin kunnioittaa sen verran, että pystyisi kertomaan asian suoraan kasvotusten.

Jimmy Fallon luki ohjelmassaan miten uskomattomilla tavoilla ihmiset ovat tulleet jätetyiksi. Moni on turvautunut viestin tuojaan tai mihin tahansa muuhun keinoon, johon ei kuulu kasvotusten käytyä keskustelua parisuhteen päättymisestä.