Kissojen cosplayhatut naurattavat – varustettu tekokorvilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilainen Necos on kissoille asusteita valmistava ja myyvä yritys. Nyt yhtiön uusin tuote naurattaa netissä. Kissojen omistajat voivat nyt hankkia lemmikkieläimelleen hatun, joka on varustettu tekokorvilla.

Vaikka kissoilla on korvat jo omasta takaa, on Necos-niminen yhtiö päättänyt ottaa tuotevalikoimiinsa kissankorvilla varustetut lemmikkieläinten päähineet. Rooliasuja kissoille valmistava yritys on myynyt aiemmin hattuja ja muita päähineitä, mutta kissankorvapipot kuuluvat uutuusvalikoimiin, SoraNews24 uutisoi.

Lemmikkieläinbisnes on kasvava toimiala, sillä ihmiset panostavat nykyisin huimia summia lemmikkieläintensä hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Lemmikkieläimiä pidetään muiden perheenjäsenten arvoisessa asemassa ja niitä saatetaa hemmotella pikkulasten tavoin. Osa ihmisistä on päättänyt, että elävät elämäänsä lapsettomana, mutta panostaa sitäkin enemmän kasvattamisensa lemmikkien hoitamiseen.

. ╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲ 如預訂請移玉步至以下網址: https://goo.gl/APFs6F ╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱ ---------------- ---------------- ● 所有資料包括訂價,截訂日期均詳列於上述網址內文中 ● 如有任何查詢,請移玉步至本店 Facebook 專頁 ________________ ________________ [日版][盒蛋][預訂][201804] <necos ネコス カラフルキャットのふわもこ猫耳> . ▉ 截訂日期 Deadline:25 March 2018 ▉ 日本推出日期 JP Release Date:2018年4月下旬 . ▉ Code:JAN 4589468398493 ▉ 官方定價 MSRP:500円 . . **************** 成日錯過預訂/心頭好? 請即開啟Facebook/instagram 貼文通知功能 以獲取本店最新最快資訊 **************** . . . . #necos #貓帽 #寵物用品 #動漫 #黏土人 #場景 #微景 #miniature #OL人形 #杯緣子 #杯緣 #緣子 #緣子小姐 #コップのフチ子 #奇譚クラブ #奇譚 #KITAN #fuchiko #香港 #HongKong #玩具 #模型 #toy #盒蛋 #食玩 #扭蛋 #轉蛋

A post shared by EGGTOYSHOP-扭蛋食玩 (只貼預訂圖) (@eggtoyshop) on

截單[扭蛋]預訂 $180一套7個 扭蛋 12月1日截單 日本2018/03尾推出;到貨後順豐到付或油麻地面交;入數後記得留起入數紙。 *訂金:$100,餘額:到貨再付錢$80;切勿棄單:棄單訂金不退回。如貨數量不足,沒貨者會退回訂金。 * 這是預訂貨品,急要的不要下單。也不要問什麼時候到貨,有貨時會在ig通知大家!謝謝!😊 #扭蛋 #貓帽 #頭套 #寵物 #頭套 #動物頭套 #公仔頭套 #貓頭套 #中秋 #打扮 #兔兔 #兔仔 #rascal #拉斯卡爾 #貓頭套 #貓帽 #世界名作劇場 #狸貓物語 #小浣熊 #卡娜赫拉的小動物 #kanahei #玉桂狗 #布丁狗 #kitty #三眼仔 #寵物用品 #necos #puppy #dog #cat

A post shared by 小小雜貨店(用心誠信經營)香港HK (@saleauctionhk) on