Koirien kameravahdit testattiin – saivat omistajat ikävöimään lemmikkejään enemmän

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni koiran omistaja haluaisi mielellään tietää mitä oma lemmikki puuhailee kotona kun ihmiset eivät ole läsnä. Osa asentaa koiriaan varten valvontakameroita, mutta koirille on myös keksitty oma kameravahti, jonka avulla omistajat voivat poissa ollessaankin nähdä lemmikkinsä.

Kameravahtien avulla omistajat voivat kuvata ja katsella koiraa, he voivat puhua koirilleen ja tarjota niille myös laitteen avulla herkkunaksuja palkinnoksi hyvästä käytöksestä. Nyt muutama koiran omistaja päätti testata miten Furbo-niminen kameravahti toimii käytännössä ja mitä se paljastaa heidän koirastaan.

Kaikki koirat olivat kotona kiltisti ja pitivät herkkunaksuja sylkevästä laitteesta. Laitteen kautta omistajan äänen kuuleminen sai koirat kuitenkin niin hämmentyneiksi, minkä vuoksi puhetoimintoa ei pidetty tarpeellisena. Omistajat huomasivat, että heillä oli päivän aikana enemmän lemmikkejään ikävä kun he pääsivät näkemään miten suloisesti koirat odottelivat heitä kotona.