Mikä takapuoli! Blac Chynan bikinikuvat paljastivat jättipakarat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elämme isokokoisten peppujen kulta-aikaa, sillä kaunesihanteena on muhkean ja kiinteän takapuolen treenaaminen. Kardashianin perheen maineen vanavedessä kuuluisaksi noussut Blac Chyna on nyt esitellyt omaa takamustaa Malibussa rannalla bikineissään keikistellen.

Ihmiset ovat hieraisseet silmiään nähdessään Rob Kardashianin ex-kihlatun bikinikuvat. Ne osoittavat glamourmallin pakaroiden olevan kuin toiselta planeetalta. Suorastaan epärealistinen peppu on kaiketi kätkenyt melkoisen määrän täyteaineita sisäänsä.

Blac Chyna joutui hiljattain seksivideokohuun. Nainen näytettiin videolla antamassa suuseksiä tuntemattomalle miehelle. Seksivideo ei anna Kardashianeja vastaan oikeudessa taistelevalle Blac Chynalle etua. Naisella on Rob Kardashianin kanssa yksivuotias Dream-tytär, eikä naisen käyttäytyminen ole muistuttanut kovinkaan perinteistä äitimallia.

Shining all day in @fashionnova 💎

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

What do you all think about @blacchyna's #ass🍑 #cake #butt #blackchyna

A post shared by Pop Culture Magazine (@popculturemaga) on