Emily Ratajkowski häämatkalla – huippuseksikkäät poseeraukset preerialla

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

26-vuotias malli Emily Ratajkowski on yksi tämän päivän suosituimmista bikinimalleista, joka saakin upean vartalonsa ansiosta työskennellä tauotta. Kaunotar yllätti viikko sitten menemällä naimisiin ilman, että moni edes tiesi Ratajkowskin seurustelevan.

Emily Ratajkowski ja hänen tuore aviomiehensä Sebastian Bear-McClard näyttävät hyvin onnellisilta yhdessä. Tällä hetkellä pariskunta on häämatkalla upeassa lokaatiossa omassa huvilassa, joka sijaitsee aavikon keskellä kaukana muista ihmisistä.

Daily Mail -sivuston mukaan pariskunta on tuntenut toisensa jo vuosien ajan saman ystäväporukan kautta. He alkoivat kaikessa hiljaisuudessa seurustelemaan, ja päättivät salaa mennä naimisiin vain parin ystävän ollessa mukana todistamassa tapahtumaa.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Purple skies ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Morning in the desert

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on