Koira jakoi herkut kaverinsa kanssa – hellyttävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä koirat ovat niin ahneita ja persoja kaikille herkuille, että päätyvät varastamaan ihmisten ruokia omistajan huomaamattakin. Eräs koirakaksikko on kuitenkin iloinen poikkeus jakaessaan todella kiltisti oman välipalansa.

Facebookissa on lähtenyt leviämään suloinen video, jossa nähdään kaksi koiraa. Toinen koirista makoilee sohvalla ja syö saamaansa keksiä samalla kun toinen katsoo vierestä kateellisena kaverinsa herkuttelua. Yllättäin keksin saanut koira kuitenkin heltyy ja lähestyy lattialla istuvaa koiraystäväänsä.

Nainen on onnistunut sohvalla istuessaan kuvaamaan videolle hellyttävän tilanteen, jossa koira jakaa saamansa keksin toisen koiran kanssa. Koira hivuttaa keksiä vähitellen ystävälleen ja työntää sen lopulta aivan kaverinsa kuonoon kiinni, jolloin onnellinen koira hotkii innoissaan keksin puolikkaan nopeasti parempiin suihin.

Dog Shares Her Half Of The Biscuit

She gave him her half of the biscuit… I can't even! 😭😭

Publié par LADbible sur dimanche 4 mars 2018