Suloinen aamiaisseurue – taapero söi kolmen koiran kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen koirat ja lapset ystävystyvät keskenään yleensä nopeasti ja muodostavat rikkoutumattoman siteen jo silloin, kun lapsi on vasta pieni vauva. Koirat voivat aluksi tuntea vauvoja kohtaan vahvaa suojeluvaistoa, minkä jälkeen ne huomaavat saaneensa myös uuden leikkikaverin.

Nyt hauskalla Facebook-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa taaperoikäinen tyttö syö aamiaista koirakaveriensa kanssa. Tyttö istuu pöydän ääressä kolmen suuren koiran välissä ja syö omaa leipäänsä. Kun tyttö on haukannut leivästään, hän antaa siitä myös koirille osan.

Koirat osaavat kiltisti olla syömättä ruokaa suoraan lautaselta, vaikka ne ylettäisivätkin mainiosti leipälautaseen. Tytön suhteen koirat eivät kuitenkaan ole kovin hienovaraisia vaan vievät ruoan lähes väkisin pikkuisen kädestä. Tämä ei näytä kuitenkaan taaperoa haittaavan vaan on hänelle osa leikkiä.

Poodles Share Food With Little Girl

Sharing breakfast with her best friends 😂🐶

Publié par LADbible sur dimanche 11 mars 2018