Kim Kardashian jäi toiseksi – povipommi Chantel kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin kanssa aikoinaan seurustellut ja samalla ongelmiin virkavallan kanssa joutunut mallikaunotar Chantel Jeffries on sittemmin onnistunut rakentamaan oman uran ilman tunnettua ex-poikaystäväänsä. Viime aikoina Jeffries on saanut jalkaa oven väliin julkkismaailmassa.

Viimeistään nyt Chantel Jeffries on saanut kunnolla jalkaansa julkkismaailman oven väliin, sillä hän poseerasi Inglewoodissa järjestetyissä julkkisjuhlissa näyttävämpänä kuin koskaan aiemmin. Hänet kuvattiin nimittäin 2018 iHeartRadio Music Awards -tapahtumassa kuin Kim Kardashianin kaksoisolentona sillä erolla, että tällä kertaa Kardashian taisi jäädä toiseksi.

Chantel Jeffries pidätettiin aikoinaan 19-vuotiaana useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän pääsi poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Suhde Justin Bieberiin teki hänestä kuitenkin pikkujulkkiksen.

Splash
Splash
Splash
Splash