Piirisyyttäjän poika unelmoi varastamisesta – jäi heti kiinni

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ihmiset saattavat laatia unelmien listoja elämäänsä varten asioista, joita haluaisivat toteuttaa tai todistaa ennen kuolemaansa. Harvoinpa ihmiset haaveilevat rikosten tekemisestä. 23-vuotias Tony Strasiser on eri maata.

West VIrginian yliopistosta viime vuonna valmistunut urheilijalupaus Tony Strasiser haaveili myymälävarkauden suorittamisesta edes kerran elämässään. Pennsylvaniasta kotoisin oleva mies toteutti haaveensa Floridassa, Clearwaterin Target-myymälässä. Hän yritti varastaa kaupasta Clif Bar -energiapatukoita ja petivaatteet.

Strasiser pani tuotteet kauppakassiin ja yritti kävellä ulos myymälästä. Myymälävartija kuitenkin huomasi varkauden ja lähestyi miestä. Tässä vaiheessa Strasiser pudotti tavarat ja juoksi karkuun, The Smoking Gun uutisoi.

Varkaalle tuli kuitenkin huono omatunto päivää myöhemmin ja hän meni kauppaan pyytämään anteeksi tekoaan. Hän kertoi, että yritti vain toteuttaa omaa bucket listään. Hänet pidätettiin, mutta mies vapautui maksettuaan 250 dollarin suuruiset lunnaat. Summalla olisi saanut ostettua aika monet lakanat ja suklaapatukat marketista. Strasiserin äiti työskentelee Tonyn kotikaupungissa piirisyyttäjänä.