10 merkkiä ihastumisesta – onko sinulla perhosia vatsanpohjassa?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uuteen ihmiseen tutustuminen voi johtaa ihastumiseen, mikäli henkilö viehättää ja saa aikaan lämpimiä tunteita sydämessä. Vatsanpohjassa lentelevät perhoset kutkuttavat ja kihelmöivät oloa mukavassa kulmassa. Eniten perhosia lentelee suhteen alkuvaiheessa.

Ihana olo täyttää sydämen silloin, kun henkilöltä tulee viestiä puhelimeen. Ihastuessa saattaa tarkastaa puhelimen vähän väliä, olisiko kultamuru muistanut jollain viestillä, kuvalla tai linkillä. Samaan aikaan oma mieli melkeinpä pakottaa kirjoittamaan ihastukselle, vaikka ei olisikaan mitään järkevää asiaa. Vielä enemmän posket punastuvat puhelinsoitosta tai siitä, että hän tulee käymään kylässä.

Tapailun alkuvaiheessa lentää pilvenhattaroilla nähdessään ihastuksen katsovan sinua ja hymyilevän. Hyvänolon väristykset valtaavat kehon hänen koskiessaan sinuun. Suudelma saa sukat pyörimään jaloissa ja läheisyydestä kumpuava tunne valtaa jokaisen kehon solun korvannipukoista pikkuvarpaisiin. Intohimoisen seksin päätteeksi saavutettu orgasmi kohottaa kaikki vatsanpohjassa parveilevat perhoset lopulliseen lentoon. Kannattaa varautua, sillä tästä on erittäin lyhyt matka rakastumiseen.