Treenivideo paljastaa – Sylvester Stallone yhä huippukunnossa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sylvester Stallone on osoittanut taannoisten huhujen hänen kuolemastaan olevan pahasti liioiteltuja. Toimintatähti on osoittanut olevansa huippukunnossa vielä 71-vuotiaana. Stallonen Instagramissa jakamalla videolla hän harjoittaa käsinkohontaa kuntosalilla.

Pelkkä tavanomainen leuanveto ei riittänyt, vaan tähti oli lisännyt itseensä 45 kilon painon.

– Helppoa treeniä! Olet vain niin vanha kuin sinä ja nivelesi tuntevat olevansa, Stallone kirjoitti.

Näyttelijä jakoi taannoin myös videon, jossa hän treenasi sähköisen nyrkkeilylevyn äärellä. Stallone nähdään tänä vuonna valkokankaalla Espace Plan 2: Hades ja Creed 2 -elokuvissa, joista jälkimmäisessä hän toimii myös tuottajana ja käsikirjoittajana.

 

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on