Venäläinen turisti synnytti meressä – miehet kantoivat vauvan rannalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä on levinnyt viraalina kuvia, joissa kaksi miestä kantaa merenrannalla vastasyntynyttä vauvaa. Pienokaisen napanuora on vielä kiinni, joten lapsi on syntynyt vain hetkeä ennen kuvien ottamista.

LAD Bible -julkaisun mukaan venäläinen turisti olisi synnyttänyt tarkoituksella lapsensa Egyptissä, Dahabin kaupungissa. Punaisenmeren rannalle kaavailtu synnytys oli tapahtunut yhteistyössä venäläisen lääkärin ja naisen aviomiehen avustuksella. Tiedossa ei kuitenkaan ole, oliko lapsen tarkoitus syntyä nimenomaan mereen.

Dahab on suosittu turistikohde. Paikallisten uutisten mukaan meressä synnyttämisestä on tulossa uusi trendi raskaana olevien naisten keskuudessa. Veden kerrotaan auttavan synnytyskipujen vähentämisessä ja rentoutumisessa.

هذه الصور مأخوذه من بلكونة عمي Mohamed Elsaid في ذهب لعمليه ولاده في البحر. والراجل الكبير روسي متخصص في الوضع و عمل تمرينات للوضع في البحر. خروج الأم من البحر بعد الولادة وكأن شيئ لم يكن.سبحان الله.

Publié par Hadia Hosny El Said sur samedi 10 mars 2018