Koira näki ensikerran lumisateen – riemastuttava reaktio

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvi on monille eläimille hauskaa aikaa kun lumi sataa maahan. Lumen näkeminen on erityisen lumoavaa siinä tapauksessa jos lemmikki sattuu näkemään lunta ihan ensimmäistä kertaa.

Nyt YouTubeen on julkaistu hellyttävä video sijoituskoirasta, joka suorastaan rakastaa lunta ja sillä leikkimistä. Videolla nähdään miten koira on päässyt ulos ihastelemaan lunta ensimmäistä kertaa. Omistaja on kuvannut sisältä ikkunan takaa kamerallaan koiran hauskaa reaktiota.

Koira näyttäisi viihtyvän ulkona lumisateen kanssa vaikka kuinka pitkään. Koira haukkuu lumelle, väistelee sitä ja yrittää ottaa sitä suullaan kiinni suoraan ilmasta. Lopulta koira ampaisee omistajan näkyviltä kauemmaksi lumen perässä ja näyttää olevan lumesta enemmän innoissaan kuin mistään muusta leikistä.