Kylie Jenner julkaisi ihanan videon vauvastaan – nukkuu kuin enkeli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner kohahdutti aiemmin palaamalla Snapchat-sovellukseen. Tähti jakoi Snapchatissa runsaasti huomiota herättäneen videon hänen tyttärestään Stormista. Videon julkaisun jälkeen väitettiin, että Snapchat on maksanut vauvavideon jakamisesta suuren summan.

Nyt 20-vuotias tähti on jakanut Snapchatissa uuden videon hänen tyttärestään, mikä on nostanut epäilykset yhteistyöstä entisestään. Kylie Jenner ei ole vielä millään muulla sosiaalisen median kanavalla paljastanut kunnolla Stormin kasvoja, minkä vuoksi fanit seuraavatkin Jennerin Snapchat-kanavaa nyt innoissaan odottaessaan uusia vauvapäivityksiä.

Uuden videon Jenner on kuvannut Stormista kun vauva on ollut päiväunilla. Suloisella videolla vauva nukkuu hyvin sikeästi kasvot suoraan kameraa kohti. Kuukauden ikäinen Stormi näyttää todella hellyttävältä nukkuessaan selällään villainen asu yllään.

stormi👼🏽

A post shared by Stormi Webster👼🏽 (@stormiwebsterjenner.__) on