Mies innostui japanilaisista vessoista – teki esittelyvideon nettiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Japani on yksi maailman teknologisesti edistyneimmistä maista, ja siellä vessatkin puhdistavat itse itsensä käytön jälkeen. Nyt japaninkielisiä videoita julkaiseva Mr Yabatan on esitellyt vessanpönttöjä netissä.

Japanilaiset vessat ovat ultraluksusta tarjoilevia mukavuuskeskuksia, joista on tullut jopa koko maan suosituimpia keksintöjä. Norjalaissyntyinen koomikko Mr Yabatan esittää blogeissaan usein hämmästynyttä ja äimistynyttä turistia. Mies on asunut jo vuosien ajan Japanissa.

Japania sujuvasti puhuva mies esittelee vessaerikoisuutta yliampuvasti. Vessanpönttö avaa kantensa automaattisesti ja vessanrengas on lämmitetty. Vessanpöntön vieressä on ohjaustaulu, josta pöntön eri ominaisuuksia voi ohjailla.