Ciara hehkuu perheonnea: ”Tunnen hehkuvani sisältä päin”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 32-vuotias Ciara meni 2016 vuoden heinäkuussa naimisiin Russell Wilsonin kanssa. Nainen sai myös viime vuonna toisen lapsensa, mikä on ollut naisen mukaan yksi hänen elämänsä kohokohdista.

Ciaralla on hänen entisestä liitostaan poika Future Zahir Wilburn, ja viime vuonna hän synnytti tytön, Sienna Princess Wilsonin. Poptähti kertoi Daily Mail -sivustolle, että hänestä tuntui kun hän olisi loistanut ja hehkunut sisältä päin kummankin synnytyksen jälkeen.

Ciara aloitti yhteistyön koruja valmistavan Pandoran kanssa. Ciara toimii mallina uudelle PandoraShine-nimiselle mallistolle. Mallisto on Ciaralle hyvin tärkeä, koska nainen itsekin tuntee tällä hetkellä loistavansa sisältä päin ja toivoo samaa tunnetta muillekin naisille. Ciaran mielestä on myös tärkeää, että naiset ostavat itselleen koruja, jotka muistuttavat heitä aina erilaisista suurista tapahtumista.

Ladies, It’s Only Right We Let Our Light Shine! ⭐️⭐️⭐️

A post shared by Ciara (@ciara) on

Today Was A Great Day! #Mood ☀️

A post shared by Ciara (@ciara) on