Cristiano Ronaldo bokserimallina – mies kuin veistos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cristiano Ronaldo ja hänen lähes samannäköinen poikansa Cristiano Ronaldo Jr ovat aiemmin poseeranneet isän perustaman CR7 Denim -vaatemerkin mainoskampanjan tähtinä. Isä ja poika esittelivät tulevan kauden mallistoa upeissa kuvissa. Nyt Cristiano Ronaldo nähdään alusvaatemallina.

Cristiano Ronaldon vaatemallistossa on farkkujen lisäksi myös boksereita, joissa lukee miehen oma nimi. SS18 CR7 -kampanjan mainoskuvat kuvattiin Ronaldon kotona, koska hän halusi tuntea olonsa mahdollisimman mukavaksi ja rennoksi kuvausten aikana.

Uusi CR7-bokserimallisto on yhdeksäs jalkapallotähden suunnittelema alusvaatemallisto. Ronaldo kertoi Splash News -sivuston mukaan pitävänsä itse bokserien suhteen vaihtelusta ja haluavansa aina valita joka aamu eri tyyliset bokserit. Tämän vuoksi mies onkin halunnut tuoda monia eri väriyhdistelmiä mallistoonsa.

CR7Underwear.com / Splash
CR7Underwear.com / Splash
CR7Underwear.com / Splash
CR7Underwear.com / Splash
CR7Underwear.com / Splash