Kevään 2018 häätrendit ovat tässä – ota vinkit haltuun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomessa mennään eniten naimisiin kesäaikana. Keväällä kirkoissa ja juhlapaikoilla voi kuitenkin olla runsaasti tilaa kalenterissa, joten miksipä ei solmisi avioliittoa kevätkuukausien aikana? Nyt on listattu tämän kevään kauneimmat häätrendit.

Tänä keväänä on muodikasta pukeutua häämekkoon, jossa on korkea kaula-aukko. Avonaiset hääpuvut eivät välttämättä imartele morsiamen vartalon mallia, mutta pitsimäisillä yläosilla saa pukuun kaivattua ihoa, mutta samalla tyylikästä peittävyyttä. Hääkakuissa puolestaan käytetään koristeena viikunoita, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi juustokakkujen kylkeen.

Miesten kravatit ovat puolestaan poissa muodista ja häävieraiden yllä nähdääb enemmän rennompia asukokonaisuuksia. Myös morsianten kampaukset mukailevat vapaampaa tyyliä, eikä suortuvia ole väännetty yliampuville kampauksille. Sen sijaan rennot nutturat ja hiussidonnat ovat nyt trendikkäitä. Leikkokukkien sijaan hääjuhlan koristeina voidaan käyttää vihrekasveja tai yrttejä.

Ennen morsiusparin päälle heitettiin riisiä. Sittemmin trendi on muuttunut ja hääväki saattaa puhaltaa vastanaineiden päälle saippuakuplia. Nyt on muodikasta varata käden ulottuville biohajoavaa confettia, jotka on valmistettu esimerkiksi kuivatettujen kukkien terälehdistä. Hääseurue voi heittää kaunista silppua ilmaan hääparin kävellessä kirkolta autolleen.

#weddingdress #fariytale #beauty

A post shared by Feng Yue (@verafeng.photography) on

#Новинки2018 #свадебнаямода #nevestuwka Платье отшивается под заказ вашего размера, в нужном цвете 😉 #свадьбы #свадебноеплатье #nevestuwka #свадебноеплатьепрокат #свадебноеплатьеукраина #свадебноеплатьекривойрог #купитьсвадебноеплатье #красивоесвадебноеплатье #кривойрог #кривойрогсвадебноеплатье #невеста #недорогосвадебноеплатье #скоросвадьба #скорозамуж #wedding #weddingdress #merried #likes #instagood #свадьбаукраина #свадьбакривойрог #киев #харьков #херсон #запорожье #сумы #николаев

A post shared by Свадебное платье, выпускное 👗 (@nevestuwka) on

Lähde: PureWow