Kim Kardashian sai valita lapsensa sukupuolen – näin päätyi tyttöön

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on nähty monien lehtien kansissa. Nyt 37-vuotias kaunotar pääsi myös ELLE-lehden huhtikuun numeron kansikuvatytöksi. Nainen kertoi lehden haastattelussa hänen perhe-elämästään ja siitä miten hän sai valita kolmannen lapsensa sukupuolen.

Kim Kardashian kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän sai yhdessä miehensä Kanye Westin kanssa valita kolmannen lapsen sukupuolen. Päätös tuli tehdä alkiota valitessa. Kardashian oli sanonut lääkärille, että sukupuolesta riippumatta lääkärin tulee valita alkioista se, joka on kaikista tervein. Tervein alkio oli tyttö, jolloin valinta osui siihen.

Kardashian oli ollut mielissään siitä, että hänen sijaissynnyttäjänsä söi hyvin terveellisesti ja suosi luomutuotteita. Kardashian oli kuitenkin sanonut sijaissynnyttäjälle, että mikäli hänen tekee herkkuja mieli, hän voi syödä aivan mitä hän haluaa. Kim oli itsekin syönyt donitseja joka päivä, koska se oli ollut hänen suurin mielitekonsa.

Kim Kardashianin mukaan hänen kotinsa tuntuu nyt täydeltä kolmen lapsen kanssa. Nainen silti paljasti, että vasta neljä lasta olisi hänen ehdoton maksiminsa. Hän yrittää keskittyä tällä hetkellä jokaiseen lapseensa ja myös siihen, että Kanyekin saisi tarpeeksi huomiota.

Guess who's ELLE?

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on