Miesten vinkit ensitreffeille – nämä ovat ratkaisevat seikat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ennen ensitreffeille menemistä saattaa jännittää uuden ihmisen tapaamista niin paljon, että käyttäytyy itselleen epätyypilliseen tapaan. Raj Dhaliwal on nyt listannut miesten näkökulmasta ensitreffeillä muistettavia asioita, jotta tapaamisesta tulisi molemmille osapuolille miellyttävämpää.

Raj Dhaliwal on kirjoittanut teoksen Love Lottery, jossa eritellään miesten rakkauselämään liittyviä asioita. Kaiken lähtökohtana on asianmukainen kommunikointi ja se, että on aidosti yhteydessä deittikumppaniinsa. Kannattaa aina varmistaa ja täsmentää tapaamispaikka, päivä ja kellonaika. Arkisin on parasta käydä vaikkapa kahvilassa ja viikonloppuna viinilasillisella. Treffejä ei kuitenkaan kannata suunnitella liian mahtipontiseksi, vaan viettää tapaamista rennolla asenteella.

Kummankaan deittiosapuolen ei kannata raahata ystäviä tapaamiseen mukaan. Jos ilta etenee yhteisestä päätöksestä juhlavampiin tunnelmiin esimerkiksi baarissa käymisen merkeissä, voivat treffikumppanukset sopia muiden ihmisten tapaamisesta. Päälle kannattaa panna vaatteet, joissa tuntee olonsa mukavaksi ja viehättäväksi.

Treffit eivät ole kuulustelua varten. Silti keskusteluissa vaihdetaan usein tietoja itsestään, joten kannattaa olla mahdollisimman rehellinen alusta saakka. On ikävää, jos toinen osapuoli ihastuu ihmiseen, jonka olemus perustuu valheellisille mielikuville.

Raj Dhaliwalin mukaan mies maksaa treffit, mutta nainen voi silti ehdottaa laskun jakamista. Mikäli mies haluaa nähdä naisen uudestaan, kannattaa se kertoa neitokaiselle. Myös muut kehut hivelevät aina naisen itsetuntoa, joten kaksilahkeisten on hyvä mainita hauskasta ajasta ja siitä, että haluaisi tavata pian uudestaan. Ei kuitenkaan kannata olla liian innokas. Mikäli deitti ei vastannut odotuksia, kannattaa asiasta kertoa vasta treffi-illan jälkeen joku toinen päivä.