Pelastetusta ketusta tuli Instagram-julkkis – julkaisee nyt oman kirjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Coker näki muutama vuosi sitten Facebook-ilmoituksen turkistarhalta pelastetusta pienestä ketusta, jolle etsittiin kotia. Coker päätti heti toimia ja pelastaa ketun, jolle hän antoi nimeksi Juniper. Coker päivitti ketun seikkailuja kuvien avulla Instagramiin, ja nykyään Juniperia seuraakin jo yli 2,2 miljoonaa käyttäjää.

Kolmevuotias Juniper asuu People-sivuston mukaan yhdessä Fig-nimisen ketun, Moose-nimisen koiran ja Jessican kanssa. Juniperin kuvat ovat kiinnostaneet ihmisiä niin paljon, että Juniperista on nyt tehty myös oma kirja. Juniperin oma elämäkerta kantaa nimeä Juniper: The Happiest Fox.

Kirjan nimi kuvaa Juniperia hyvin osuvasti, koska Juniper näyttää joka kuvassa hyvin onnelliselta. Kirja sisältää lisätietoa Juniperin elämästä ja hoitamisesta, minkä lisäksi kirja on tietenkin pullollaan suloisia kuvia itse ketusta. Kirja tulee myyntiin maaliskuun lopulla.

“When nobody else was around, she always held me down” 💕

A post shared by J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) on