Nämä miehet eivät sovi parisuhteeseen – näistä merkeistä tunnistat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Miehet saattavat joskus käyttää naista pelkästään hyväkseen, eivätkä he aidosti halua muodostaa rakastavaa parisuhdetta. On sanomattakin selvää, että mikäli mies ei panosta seurusteluun tai tapailemaansa naiseen, ei hänestä myöskään ole pitkäaikaiseksi kumppaniksi.

YourTango-sivusto on nyt listannut viisi ilmiselvää syytä, joiden perusteella on turha haaveilla miehestään loppuelämän rakkautta tai ainakaan aviopuolisoa. Mikäli mies välttelee naisensa kanssa näyttäytymistä julkisesti, saattaa hän hävetä seuraasi. Tai sitten mies ei halua paljastaa todellista parisuhdestatustaan muille ihmisille.

Epäkunnioittavasti käyttäytyvä mies tuottaa pitkällä aikavälillä enemmän harmia kuin onnea. Yleensä toisilleen sopivilla kumppaneilla on välillään vahvaa vetovoimaa ja kemiaa. Sellaisen puuttuessa sopii miettiä, onko suhteella pidemmän päälle tulevaisuutta.

Myös erilaiset arvomaailmat voivat tehdä yhteisestä elosta hankalaa. Miksi viettää loppuelämäänsä miehen kanssa, jos suhde on silkkaa vastakkainasettelua? Kaikista pahimpia ovat valehtelijat, jotka eivät ansaitse yhdenkään ihmisen luottamusta osakseen.