Aristokraattiset kondomit kuninkaallisten häiden kunniaksi: ”Saa prinssin tulemaan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa juhlitaan toukokuussa prinssi Harryn ja näyttelijä Meghan Marklen häitä. Yritykset ovat ryhtyneet hyödyntämään koko maailmaa kiinnostavaa rakkaudenjuhlaa kekseliäillä tavoilla. Yksi bisneksestä siivun haluavista yrityksistä on Crown Jewels -kondomivalmistaja.

Crown Jewels on julkaisemassa kuninkaalliseen hääteemaan sopivia kondomeja, joiden luvataan antavan ruhtinaallisen nautinnon käyttäjilleen. Kondomeja on ennakkotilattavissa rajoitettu erä. Yhdessä kondomipaketissa on neljä ehkäisyvälinettä.

Paketin kyljessä komeilee prinssi Harryn ja Mehgan Marklen kuvitteellinen hääkuva. Royal Wedding Condoms -paketti maksaa kymmenen puntaa, eli noin 11,5 euroa. Toisin sanoen yksi kuninkaallinen tuleminen kustantaa käyttäjälleen liki kolme euroa. Yritys valmisti aikoinaan samankaltaisia kondomeja myös prinssi Williamin ja Kate Middletonin häihin.