Chicago West ihanassa lähikuvassa – ilman filtteriä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin julkkisperhe kasvoi äskettäin uudella tulokkaalla, kun Kim Kardashianin ja Kanye Westin kolmas lapsi, Chicago West näki päivänvalon sijaissynnyttäjän avulla. Kardashianit olisivat tienanneet sievoisen summan vauvan ensikuvat myymällä, mutta Kim Kardashian päätti julkaista pienokaisen kuvan itse Instagramissaan.

Chicago Westin ja Kim Kardashianin ensimmäinen yhteiskuva oli otettu Snapchatin filtterin avulla. Nyt realitytähti on päättänyt kuitenkin julkaista vauvastaan uuden kuvan, jossa ei ole fanien iloksi käytetty mitään kasvojen ulkonäköä muuttavaa filtteriä.

Kuvasta pystyy helposti näkemään, että Chicago Westillä on huomattavasti samankaltaisia ulkonäöllisiä piirteitä jo pikkuvauvana kuin hänen vanhemmilla sisaruksillaan. Aamulla otetussa kuvassa Chicago makoilee suloisesti sängyllä ja katselee kuvaa ottavaa äitiään innostuneen näköisenä.

Morning cutie 💗

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on