Dalmatiankoiran sydämellinen katse – silmäläikät täynnä rakkautta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Dalmatiankoira, eli dalmatialainen on helppo tunnistaa sen valkoisesta ja täplikkäästä turkistaan. Koiran turkissa olevat pilkut ovat yleensä pyöreitä, mutta nyt esittelyyn nousee sydämellisemmillä täplillä varustettu yksilä.

NTD Television on julkaissut Facebookissa kuvan dalmatiankoirasta, jonka silmien ympärillä olevat täplät ovat sydämen muotoiset. Suloinen koira katsoo suoraan kameraan sulattaen jokaisen netinkäyttäjän sydämen. Virallisen rotumääritelmän mukaan pilkkujen tulee olla mustia tai ruskeita.

Dalmatiankoirat ovat vastasyntyneinä valkoisia ja pilkut tulevan turkkiin vasta muutaman viikon iässä. Toisinaan dalmatialaisen täplät voivat olla oransseja tai keltaisia. Ensimmäiset dalmatiankoirat tuotiin Suomeen vuonna 1957.

He wears his heart on his eyes! 😍

Publié par NTD Television sur jeudi 8 mars 2018