Tutkimus: Pyöräilevillä naisilla on parempi seksielämä

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvä fyysinen kunto ja liikunnan harrastaminen nostavat sukupuoliviettiä ja parantavat tutkitusti seksielämää. Nyt uusi tutkimus on todistanut, että varsinkin yksi liikuntamuoto on merkittävä naisten seksielämän parantaja.

Daily Mail -sivusto kertoo Kalifornian yliopistossa suoritetusta tutkimuksesta, joka tehtiin 3.100 urheilevalla naisella. Tutkimuksessa haluttiin selvittää miten eri liikuntamuodot vaikuttavat naisten seksuaalisuuteen. Kävi ilmi, että pyöräilevillä naisilla oli paras seksielämä muihin verrattuna.

Säännöllisesti pyöräilevät naiset kiihottuivat helposti, saivat hyviä orgasmeja ja olivat tyytyväisiä seksielämäänsä. Heidän seksuaaliset halunsa olivat korkeammalla kuin naisten, jotka eivät pyöräilleet. Tutkijat kuitenkin huomasivat, että säännöllinen pyöräily lisäsi virtsatulehduksen riskiä. Siitä huolimatta pyöräilyn posiitiiviset vaikutukset naisten seksielämään olivat huomattavat.