Nessut esiin! American Idol -kilpailijan tarina saa ihon kananlihalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

American Idol -kilpailu esittelee jälleen Yhdysvaltojen parhaimpia laulajalupauksia. Yksi heistä on Los Angelesin pahamaineisessa Comptonin kaupunginosassa kasvanut Marcio Donaldson. Mies saapui tuomariston eteen pikkuvauvan kanssa.

Kohtalokkaan historian omaava laulukilpailija kertoo, että musiikki oli hänen keinonsa selviytyä jengisotien täyttämän kaupunginosan elämästä. Marcio Donaldson avautuu American Idol -kilpailun esittelyvideossa ja kertoo, että hän on ottanut huumeita käyttävän siskonsa viikon ikäisen lapsen huollettavakseen. Pienen pojan hoitaminen muutti hänen elämänsä täysin.

28-vuotias tarjoilijana työskentelevä Marcio Donaldson haluaa kuitenkin muuttaa elämänsä uudestaan, ja tällä kertaa onnellisempaan suuntaan. Hän haluaa saavuttaa menestystä American Idol -laulukilpailun avulla. Marcio esitti Labrinthin kappaleen Jealous ja tuomareina olleet Katy Perry, Luke Bryan ja Lionel Richie päästivät hänet jatkoon laulukilpailussa.