Tuomas Enbusken ja Tami Tammisen vapaaottelu puhuttaa – ennakkosuosikki vaihtui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka huomenna televisioon palaavan EVS-keskusteluohjelman isäntä Tuomas Enbuske odottaa tosissaan pääsevänsä ottelemaan Juhani ”Tami” Tammisen kanssa kehään. Miehet ajautuivat taannoin sanaharkkaan, jossa Tami haastoi Enbusken kamppailemaan ja antoi tämän valita lajin. Tuomas valitsi vapaaottelun.

Ottelun toteutuminen on vielä epävarmaa, sillä Tamminen ei ole vahvistanut osallistumistaan. Enbuske on kuittaillut Tamille asiasta julkisesti jo pitkään, ja huomisessa suorassa lähetyksessä onkin varmasti luvassa lisää. Enbuske on julkaissut sosiaalisessa mediassa viime aikoina runsaasti videoita treenaamisestaan, ja niiden perusteella hän on nousemassa kehään tosissaan.

Eilen jopa kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö ilmoitti ottaneensa ottelun kohteeksi, ja silloin Tamista veikattiin vielä selkeää voittajaa. Sittemmin tilanne on kuitenkin muuttunut täysin, sillä ilmeisesti suomalaiset uskovat sittenkin Enbusken vievän voiton kehässä. Ainakin suosikkikauppias Sampo Kaulasen usko Enbuskeen on kova.

– Kyllä mie betsaan Tuomas Enbusken puolesta! Sen verran kova reeniohjelma ollu takana, Kaulanen kertoi tänään sosiaalisessa mediassa.

– Ilmeisesti Enbusken twiitti ottelun kertoimista sai fanit liikkeelle ja lyömään vetoa Tuomaksen puolesta. Tämä on keikauttanut kertoimet päälaelleen ja tehnyt hänestä suosikin, asiantuntija Juha Kvist kommentoi tilannetta.

Huomisessa EVS-ohjelmassa aihetta varmasti sivutaan, sillä se on noussut sosiaalisessa mediassa yhdeksi päivän kuumista puheenaiheista. Tulevaa yhteenottoa on nimitetty leikkisästi jo vuosisadan otteluksi. Aika näyttää toteutuuko ottelu koskaan, sillä monet uskovat sen jäävän ainoastaan miesten uhoamisen asteelle. Toteutuessaan sitä voidaan kuitenkin verrata jopa Jari Sarasvuon ja Simo Rantalaisen legendaariseen yhteenottoon Hyvät, pahat ja rumat -ohjelmassa.